Компанію «Nycomed: a Takeda Company» було  відзначено нагородами УСПП

29.03.2012

орден "Гідність"

20 березня 2012 року відбулося урочисте засідання Українського союзу промисловців і підприємців, присвячене 20-річчю заснування організації.

В урочистому засіданні взяли участь представники міністерств і відомств, лідери чисельних галузевих об’єднань ділової спільноти України, представники посольств і ділових союзів Росії, Казахстану, Білорусії, Молдови, Польщі, Литви, керівництво Міжнародного конгресу промисловців і підприємців, науковці, менеджери підприємств і компаній.

Від імені Президента України промисловців і підприємців привітав Прем’єр-міністр України Азаров М. Я., який зазначив, що стратегічним завданням промисловців і підприємців є підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції та сталий розвиток економіки. Свої привітання висловив Голова Верховної Ради України Литвин В. М., який дав схвальну оцінку 20-річній діяльності УСПП.

Високими державними нагородами було відзначено найбільш гідних громадських діячів і представників бізнесу.

Приємно зазначити, що за вагомий внесок у розвиток вітчизняної економіки, активну позицію у справі захисту прав та інтересів підприємництва та з нагоди 20-річчя Українського союзу промисловців і підприємців Директора компанії ООО «Нікомед Україна» Заїку Євгена Едуардовича було нагороджено почесною грамотою. Нагороду вручив президент УСПП, народний депутат, радник Президента України Анатолій Кінах.

Під час урочистих заходів президент Міжнародного громадського фонду захисту людської гідності та безпеки льотчик-космонавт, двічі Герой Радянського Союзу Горбатко В. В. нагородив Заїку Є.Е. Орденом «Гідність» за вагомий внесок у справу захисту людської гідності та безпеки та за особливі заслуги в галузі благодійності.