Компанія «Nycomed» визнана кращим працедавцем в Україні у 2010 році

11.10.2010

Фармацевтична компанія «Nycomed» визнана кращим працедавцем в Україні в категорії малих та середніх компаній за даними дослідження міжнародної консалтингової компанії Hewitt Associates. Допомогу в організації дослідження на території України здійснив партнер Hewitt Associates – локальна консалтингова компанія HR Center.

4 жовтня компанії Hewitt Associates та HR Center, за підтримки порталу Rabota.ua та журналу «Управління персоналом», завершили масштабне дослідження щодо залучення та задовільності персоналу «Кращі працедавці в Україні».

Мета дослідження – зібрати об'єктивну інформацію про те, які компанії надають своїм співробітникам оптимальні умови роботи, а також вибір кращого українського працедавця.

Дослідження було націлене на вивчення основних чинників, за якими співробітники віддають перевагу певному працедавцеві: люди, сумарна винагорода, компанія, робота, можливості та якість життя.

Цього року в проекті взяли участь 40 організацій, у числі яких – 24 великих підприємства і 16 малих і середніх компаній. Своїми думками поділилися 17 746 українських співробітників та 239 топ - менеджерів, що на 9 % більше, ніж торік.

У результаті перше місце в категорії «Малі і середні компанії» зайняла фармацевтична компанія «Nycomed». Компанія уже не вперше бере участь у проекті, в 2008 році, за підсумками дослідження, компанія «Nycomed» зайняла друге місце в рейтингу Кращих працедавців в Україні в категорії «Міжнародні компанії».